Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Elektra schopt kont in nieuwe trailer van Daredevil

Geschreven door
Geplaatst op26 februari 2016, 11:09 CategorieStreamingdiensten

Netflix en Marvel hebben een nieuwe trailer vrijgegeven van het tweede seizoen van Daredevil, waarin we anti-held Elektra flink wat konten zien schoppen. Daredevil keert op 18 maart terug op de videostreamingdienst voor het tweede seizoen.

Elektra versus Daredevil in seizoen twee

Mocht je je nog de eerste trailer kunnen herinneren van het tweede seizoen van Daredevil, dan weet je dat vijand The Punisher de hoofdrol kreeg. Hij waarschuwde de blinde held voor het idee dat hij slechts één kogel verwijderd is van de slechterik worden. Vlak voordat de trailer eindigde, zagen we nog een andere anti-held in beeld komen: Elektra. Dat is een personage waar de held een relatie mee krijgt, maar omdat beide stijlen van de helden nogal ver uit elkaar liggen, zal die relatie nooit echt wat worden – een terugkerend thema binnen de comics.

Wat we daarvan gaan zien in het tweede seizoen van deze superheldenserie, is nog niet bekend, maar de bovenstaande trailer moet ons al wel vast een voorproefje gaan geven van hun dynamiek. De twee personages besluiten hier samen te gaan werken om de yakuza tegen te houden, maar al gauw gaat het natuurlijk de verkeerde kant op. Aan Daredevil de taak om de situatie onder controle te krijgen. En als dat niet lukt, zal de held een manier moeten vinden om met de situatie om te kunnen gaan. 18 maart gaat het tweede seizoen van start.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.