Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Dit is de eerste trailer van Game of Thrones (seizoen 6)

Geschreven door
Geplaatst op15 februari 2016, 11:19 CategorieStreamingdiensten

Videostreamingdienst HBO heeft de eerste trailer vrijgegeven van Game of Thrones, seizoen zes. Het eerste seizoen dat los van de boeken een verhaal vertelt. In deze tachtig seconden durende clip zien we griezelige gezichten in de Hall of Faces voorbijkomen.

Check de eerste trailer van seizoen zes van Game of Thrones

Daar is-ie dan: de eerste trailer van het zesde seizoen van de spannende en vooral spraakmakende serie Game of Thrones, van de videostreamingdienst HBO. In de tachtig seconden durende clip zien we een hoop bekende, maar griezelige gezichten voorbijkomen in de Hall of Faces, een plaats die in het vijfde seizoen werd geïntroduceerd. We zien een hoop gezichten van personages die nog leven, maar ook van personages die al zijn overleden – en van personages waarvan we niet weten of ze nog leven.

Hoewel we natuurlijk allemaal willen weten wat er met Jon Snow is gebeurd, heeft de belangrijkste ontwikkeling met de serie niets met de personages te maken. De schrijvers staan namelijk, na vijf jaar, los van de boeken en betreden nu onbekend terrein. Zij mogen nu zelf de verhalen gaan schrijven. Dat betekent dat fans van de boeken nu net zo gechoqueerd kunnen raken van een gebeurtenis als The Red Wedding en niet achterover kunnen leunen en claimen dat ze dit al zagen aankomen. Nu zitten we allemaal in hetzelfde schuitje.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.