Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #35

Geschreven door
Geplaatst op26 februari 2016, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere een anime vanuit Japan: Death Note.

Death Note (één seizoen)

Mocht je van animé houden (Japanse tekenfilms), dan ben je wellicht al bekend met Death Note. In deze serie maken we kennis met Light Yagami, die een bovennatuurlijk boek gevonden heeft. Met dat boek is Yagami in staat de mensen te vermoorden van wie hij het gezicht kent en de naam weet. Het doel van de hoofdpersoon is de wereld te ontdoen van iedereen die kwaad doet, als de god die hij denkt te zijn, terwijl er een detective op hem jaagt. Want het kan niet zomaar dat er één iemand rondloopt met god-achtige krachten, toch?

Goodfellas

Goodfellas wordt gezien als één van de beste crime-films van de jaren negentig, geregiseerd door Martin Scorsese. De film speelt zich af tussen 1955 en 1980 en concentreert zich op gangster Henry Hill, en zijn vrienden. We zien hoe ze groot worden en hoe ze weer ten onder gaan. De hoofdrollen worden vertolkt door Robert De Niro, Joe Pesci en Ray Liotta. De film is ook op een opmerkelijke manier gemaakt. Tijdens het oefenen liet de regisseur de acteurs doen wat ze wilden – en op basis van die sessies is het uiteindelijke script gemaakt.

Love (één seizoen)

Netflix heeft er wederom een Netflix Original-serie bij in de vorm van Love. Het eerste seizoen heeft tien afleveringen en die zijn vanaf nu te bekijken op de videostreamingdienst. Een tweede seizoen zal volgend jaar volgen. In de hoofdrol speelt Gillian Jacobs, die comedyliefhebbers misschien nog wel kennen van de serie Community. Deze grappige serie moet een ‘down-to-earth’-kijk geven op dating, uit de ogen van de vrouwen en natuurlijk de mannen. Naast Jacobs zien we acteur en komediant Paul Rust de mannelijke hoofdrol vertolken.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.