Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #34

Geschreven door
Geplaatst op19 februari 2016, 17:04 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere het tweede seizoen van Better Call Saul.

Better Call Saul (één seizoen + S02E01)

Wellicht ken je Saul Goodman, gespeeld door Bob Odenkirk, als de louche advocaat uit de serie Breaking Bad. Better Call Saul is een spin-off van Breaking Bad, waarin Odenkirk dezelfde rol vertolkt. Seizoen één is al in z’n geheel op Netflix te zien en seizoen twee is deze week van start gegaan, nu de eerste aflevering is gelanceerd. De volgende aflevering verschijnt over een week. In Better Call Saul zien we hoe erg het een gedreven advocaat tegen kan zitten in het leven, terwijl hij zijn hoofd boven water probeert te houden.

Hitler: The Rise of Evil (één seizoen)

In de miniserie Hitler: The Rise of Evil maken we kennis met een jonge Adolf Hitler. Deze serie laat zien hoe een jonge Hitler is uitgegroeid tot het monster dat we in de Tweede Wereldoorlog hebben leren kennen (en vlak daarvoor) en hoe hij gebruikmaakt van de periode na de Eerste Wereldoorlog, toen Duitsland in puin lag. Niet alleen letterlijk, maar ook politiek en economisch. Ook komen zakenman Ernst Hanfstaengl en journalist Fritz Gerlich aan bod. De kleine serie heeft twee Emmy’s gewonnen, voor Art Direction en Sound Editing.

Sharknado 3

Sommige films zijn zo ontzettend slecht, dat ze lachwekkend worden. Dat was het geval met de eerste Sharknado. De tweede Sharknado deed daar nog een schepje bovenop. Voor de mensen die het nog niet zat zijn, is hier nu ook de derde Sharknado, met in de hoofdrol een tornado vol met haaien. Ja, je kunt het waarschijnlijk zelf niet bedenken, maar er bestaan dus al drie films over. Sharknado 3 bevat op zijn eigen manier vernieuwingen, in de vorm van haaien die ook zonder ‘nado kunnen vliegen. Oh en Washington staat uiteraard op het spel.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.