Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #33

Geschreven door
Geplaatst op12 februari 2016, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere de spannende serie Ascension.

Toy Story 2

In 1999 verscheen het tweede deel van Toy Story, die een paar jaar daarvoor goed in de smaak viel bij jong en oud. In Toy Story 2 keert de bekende cast speelgoedpoppen terug met hier en daar een aanvulling van een nieuw personage. Woody, de cowboy, wordt ontvoerd door een speelgoedverzamelaar. Zijn vrienden, waaronder Buzz Lightyear, moeten hem komen redden. De vraag is nu echter: wil Woody dat wel? De cowboy flirt namelijk even met het idee van onsterfelijkheid in het museum. Als dat maar goed gaat…

Project T (Tomorrowland)

In de Disney-film Project T (ook wel bekend als Tomorrowland) zien we dat een jonge meid een badge te pakken krijgen die haar naar een ongekende wereld transporteert. Ze weet helemaal niet wat ze ermee aan moet, maar gaat toch op onderzoek uit en leert uiteindelijk een oudere man kennen die wel raad weet met het object. Wat blijkt: die badge is een soort brug tussen de huidige wereld en de wereld van morgen, waar de slimste mensen op aarde oplossingen zoeken voor de huidige problemen, om ervoor te zorgen dat de aarde blijft leven.

Ascension

De spannende miniserie Ascension speelt zich af op een generatieschip. Dat is een ruimteschip waar mensen op geboren worden, leven en weer doodgaan, terwijl ze hun taken steeds doorgeven aan de volgende generatie. Zo’n (nu nog hypothetisch) schip is honderden jaren onderweg. De serie heeft zich laten inspireren door Project Orion (een echt bestaand project) en presenteert de kijker een alternatieve kijk op de realiteit, die begint in 1963. 600 mensen worden vrijwillig de ruimte ingestuurd, op zoek naar een andere leefbare planeet.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.