Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #32

Geschreven door
Geplaatst op5 februari 2016, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere de spannende Marvel-film Avengers: Age of Ultron.

Avengers: Age of Ultron

In Marvel’s Avengers: Age of Ultron krijgt het superheldenteam te maken met één van de sterkste vijanden uit de comics: Ultron. Ultron is een kunstmatige intelligentie die controle heeft genomen over één van Iron Mans oudere pakken en vanaf het allereerste moment een bedreiging vormt. Hij weet zichzelf te repareren en op te poetsen en is zelfs in staat meerdere robots aan te sturen, wat heel even voor de Avengers een onmogelijke taak lijkt om op te lossen. Gelukkig krijgen ze de hulp van helden die we niet eerder in de films zagen…

Pokémon XY (één seizoen)

De Pokémon-gekte bestaat nu al twintig jaar en menig man of vrouw van tussen de twintig en dertig jaar, is met de franchise opgegroeid. Vroeger keken we met ons allen de serie, maar hoe ouder we werd, hoe minder vaak we keken. Dat betekent echter niet dat die serie onverminderd populair is gebleven, voornamelijk onder de jongere kijkers die Pokémon voor het eerst ontdekken. De televisieserie loopt nog steeds door en is inmiddels internationaal bij het achttiende seizoen aangekomen. Op Netflix staat nu het zeventiende seizoen.

Tenured

Tenured is een film over een schoolleraar die zijn leven in de put ziet verdwijnen. De liefde van zijn leven verlaat hem en de keuzes die hij daarna maakt, zorgen ervoor dat hij van de regen in de drup valt. Maar omdat we hier met een komedie te maken hebben en niet met een dramafilm (al is daar nog steeds genoeg ruimte voor), zien we ook veel grappige momenten en situaties voorbijkomen. Zo krijgt de leerkracht de leiding over het toneelstuk dat moet worden opgevoerd en dat ziet de beste man als zijn kans zijn liefde terug te krijgen.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.