Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Canton lanceert Reference K speakers en draadloze MusicBox S

Geschreven door
Geplaatst op27 februari 2016, 12:09 CategorieLuidsprekers

Canton heeft deze week in het Verenigd Koninkrijk de nieuwe Reference-serie luidsprekers gepresenteerd. De serie bestaat uit vier vloerstaande luidsprekers, een boekenplankluidspreker en een center speaker. Volgens Canton bieden de speakers samen de ultieme home cinema-ervaring.

De nieuwe modellen zijn de Reference 1K, 3K, 5K en 7K zuilluidsprekers, de Reference 9K boekenplankluidspreker en de Reference 50 K center speaker. Alle speakers zijn voorzien van de nieuwste Canton-drivers, gemaakt met een aluminium conus en een keramische wolfraam structuur. De serie komt verder met Canton’s eigen ‘wave surround’-technologie in de woofers en midrange drivers, plus de nieuw ontworpen crossover. De 1K en 3K luidsprekers kunnen daarnaast voorzien worden van een mid-range tweeter die aangepast is aan de akoestiek van de kamer.

Canton-Reference-K-1

In de UK worden de volgende prijzen gehanteerd;

  • Reference 50 K Centre: 1.499 gbp
  • Reference 9K: 1.999 gbp
  • Reference 7K: 3.999 gbp
  • Reference 5K: 5.499 gbp
  • Reference 3K: 7.999 gbp
  • Reference 1K: 16.999 gbp

Daarnaast heeft Canton een nieuw S-model aan de MusicBox-serie bluetooth speakers toegevoegd. De luidspreker komt met dezelfde features als zijn kleinere broer, de MusicBox XS, waaronder apt Bluetooth 4.0, een batterijduur van 10 uur en de mogelijkheid om meerdere speakers te koppelen. De MusicBox S krijgt een prijs van 229 gbp mee.

Canton-MusicBox-S

 

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.