Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bekijk de nieuwe trailer van House of Cards

Geschreven door
Geplaatst op11 februari 2016, 20:33 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft een gloednieuwe trailer uitgebracht van House of Cards. Uit de beelden is op te maken dat dit een ijzersterk seizoen moet gaan worden. En eigenlijk moet dat ook wel gebeuren, aangezien het derde seizoen net even te traag was.

Check de nieuwe trailer van House of Cards

Als we ergens naar uitkijken op de redactie, dan is dat wel het nieuwe seizoen van de ijzersterke serie House of Cards. Daar waar de eerste twee seizoenen menig seriekijker wist weg te blazen (het eerste seizoen is nog steeds de beste), viel het derde seizoen wat tegen. Wellicht dat de scenarioschrijvers van tevoren wisten met een vierde seizoen te maken te krijgen en daarom veel verhaallijnen konden opbouwen die tot hun recht komen in seizoen vier, maar dat is op moment van schrijven giswerk onzer zijde.

Eerder kwamen er al andere teasers uit voor het vierde seizoen. Een teaser was eigenlijk een soort campagnevideo van een presidentskandidaat, terwijl de twee video een toespraak was voor het Amerikaanse volk. Het gaf liefhebbers van House of Cards slechts een glimp van wat ze mogen verwachten. De trailer laat een hoop in een rap tempo zien. Veel worden we er niet wijzer van, maar het zorgt er in elk geval voor dat we nog meer naar het vierde seizoen van deze spannende serie uitkijken. Op 4 maart is de serie terug op Netflix.

  • Delen:

Reacties

  1. Peter vb
    12 februari, 2016 om 13:58

    Kan iemand mij uitleggen hoe het komt dat H.O.C en een paar andere series in 4K goed tot hun recht komen en andere 4K series zo veel ruis geven. Bv daredevil, Jessica Jones. Wel goede series vind ik.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.