Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Apple Music-integratie nu beschikbaar voor Sonos

Geschreven door
Geplaatst op10 februari 2016, 10:39 CategorieStreamingdiensten

Sonos heeft bekendgemaakt dat de integratie met Apple Music, de muziekstreamingdienst van Apple, vanaf nu beschikbaar is. Dat betekent dat iedereen met de Sonos-app op zijn smartphone nu Apple Music kan toevoegen als een nieuwe muziekbron.

Apple Music en Sonos

Sonos heeft aangekondigd dat iedereen met de Sonos-app op zijn smartphone of tablet vanaf nu Apple Music kan toevoegen als een nieuwe muziekbron, zoals dat eerder met bijvoorbeeld Groove Music kon. Binnen de Sonos-applicatie krijgen Apple Music-abonnees toegang tot de functies die de muziekstreamingdienst zelf ook aanbiedt, zoals Nieuw, Radio en Mijn Muziek. Begin december ging de bèta voor de integratie van start en sindsdien hebben er duizenden luisteraars hun feedback over gegeven.

Om Apple Music toe te voegen aan Sonos, ga je binnen de Sonos-app naar Add Music Services, vervolgens naar Apple Music en daarna kun je al meteen inloggen. Apple Music is de muziekstreamingdienst van Apple. Gebruikers betalen 9,99 euro per maand voor catalogus van meer dan dertig miljoen nummers. Ook is er een familieabonnement beschikbaar voor 14,99 euro per maand, waar zes mensen van kunnen meegenieten. Iedereen krijgt dan zijn eigen account, zodat de gepersonaliseerde muzieksuggesties niet door elkaar lopen.

Je kunt de Sonos-applicatie hieronder downloaden, voor zowel iOS als Android.

  • Sonos Controller
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.