Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

AM-1 Architectural Monitor krijgt een Custom-uitvoering

Geschreven door
Geplaatst op23 februari 2016, 13:51 CategorieLuidsprekers

Davey “Waxx” Verhaeghe en Bowers & Wilkins slaan de handen in elkaar en brengen de AM-1 Architectural Monitor in een reeks Custom-ontwerpen. Deze weerbestendige luidspreker komt nu dus ook in een unieke uitvoering.

Bowers & Wilkins’ AM-1 Architectural Monitor

Drie jaar geleden introduceerde Bowers & Wilkins de AM-1 Architectural Monitor: een weerbestendige en stevige luidspreker met een prima geluidskwaliteit. Drie jaar later presenteert B&W de luidspreker opnieuw, maar dan in een geheel nieuwe jas, in samenwerking met graffitikunstenaar Davey “Waxx” Verhaeghe. Deze uitzonderlijke luidsprekers werden speciaal ontworpen voor de grootste audiovisuele beurs van Europa (Integrated Systems Europe 2016) in Amsterdam, dat plaatsvond van 9 tot en met 12 februari 2016.

De AM-1 Architectural Monitor is zowel binnen als buiten het huis te gebruiken en beschikt over een rooster uit roestvrij aluminium en een sterke, UV-bestendige behuizing. De AM-1-luidspreker is eenvoudig horizontaal en verticaal te monteren dankzij de beugel (220° te draaien), en beschikt overigens over een ‘omgekeerd luidspreker’-design – de tweeter zit onder de andere drivers waardoor de optimale luisteras ongeveer tien graden lager gericht wordt. De Auxilliary Bass Radiator (ABR) zit aan de achterkant.

Prijs en beschikbaarheid

Bowers & Wilkins AM-1 heeft een adviesprijs van 275 euro per stuk.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.