Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Super Charger voor Xbox One verschijnt laat in 2016

Geschreven door
Geplaatst op11 januari 2016, 9:27 CategorieGaming

De Super Charger voor Xbox One, die de controllerbatterij binnen zestig seconden kan opladen voor twaalf uur gaming, verschijnt pas laat in 2016. Dat heeft de oprichter van het bedrijf achter de speciale oplader bekendgemaakt.

Super Charger voor Xbox One

Vorige week kwam ineens een speciale oplader voor de Xbox One-controller in het nieuws. Wij stonden hier destijds al een beetje sceptisch tegenover en die houding is eigenlijk onveranderd gebleven. De oprichter van het bedrijf achter de Super Charger heeft deze week meer informatie naar buiten gebracht omtrent de accessoire. De oplader zou namelijk pas laat in 2016 op de markt moeten verschijnen (onduidelijk is op dit moment nog of dat ook voor Europa of Nederland geldt) voor een bedrag van 99 dollar.

Wat is er zo speciaal aan deze oplader? Volgens het bedrijf PDP, verantwoordelijk voor de Super Charger, kan het de batterij van je controller binnen zestig seconden opladen voor twaalf uur non-stop gaming. Helaas weten we niet hoe PDP dit bewerkstelligt, al liet de producent al wel weten dat het hier om een ‘fysiek reactieproces gaat, in plaats van een chemisch reactieproces’. Helaas heeft PDP de Charger niet in werking getoond tijdens de CES-beurs in Las Vegas, wat een gemiste kans is. Wij zijn namelijk niet de enige die hier sceptisch over zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.