Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Speakers van Denon ondersteunen Google Cast niet

Geschreven door
Geplaatst op20 januari 2016, 9:15 CategorieLuidsprekers

Fabrikant Denon heeft via Twitter laten weten dat de speakers van het homecinemabedrijf toch geen ondersteuning krijgen voor Google Cast. En dat terwijl een jaar geleden die belofte wel is gemaakt naar de consument.

Geen Google Cast ondersteuning voor speakers van Denon

Toen Google Cast werd aangekondigd door Google, werd ook meteen bekendgemaakt dat de zoekmachinegigant de samenwerking was aangegaan met LG, Sony en Denon, voor speciale speakers die ondersteuning zouden aanbieden voor Cast. LG en Sony hebben sindsdien producten geïntroduceerd die inderdaad Cast ondersteunen, maar Denon tot op heden helaas nog niet. Via Twitter is nu naar buiten gebracht waarom dit er niet van gekomen is: Google en Denon hebben er allebei andere gedachten bij.

Op Twitter werd de vraag gesteld waar de ondersteuning voor GoogCast nou bleef. Dit is de officiële reactie van Denon Europe:

Unfortunately,due to differing product approaches,both companies have decided not to move forward with the integration at this time. We will provide updates if we decide to continue work on Google Cast for audio together in the future.

Denon mag dan misschien niet meedoen, tijdens CES 2016 heeft Google aangekondigd welke fabrikanten in de toekomst nog meer Google Cast-speakers zullen produceren: B&O Play, Harman/Kardon, Onkyo, Philips, Pioneer en Raumfeld.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.