Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony Ultra-app streamt 4K-films naar Android TV

Geschreven door
Geplaatst op7 januari 2016, 16:07 CategorieFilms

Sony heeft Sony Ultra aangekondigd: een applicatie voor Android TV die in staat is 4K-films naar de nieuwe Sony Android TV-televisies te streamen. De dienst wordt als eerste gelanceerd in de Verenigde Staten. Over Europa is nog niets bekend.

Stream 4K-films naar Android TV met Sony Ultra

2015 was het jaar van 4K-content en Sony wil er dit jaar nog een schepje bovenop doen met de aankondiging van Sony Ultra. Dat is een applicatie die straks met de nieuwste Sony Android TV-modellen wordt geleverd, waar gebruikers 4K-content van Sony Pictures naartoe kunnen streamen. Aanvankelijk zal deze dienst alleen in de Verenigde Staten gelanceerd worden in 2016. Over een Nederlandse of zelfs Europese releasedatum is helaas nog niets bekendgemaakt door de populaire consumentenelektronicafabrikant uit Japan.

Ook is helaas niet bekend of Sony Ultra ook naar niet-Android TV-toestellen zal komen. Desondanks heeft Sony aangegeven van Ultra is geoptimaliseerd voor Android TV, dus de kans is klein dat dit staat te gebeuren. Uiteraard moet je voor het gebruikt van Sony Ultra gaan betalen, waarna je direct toegang krijgt tot 4K HDR-aanbod dat Sony Pictures op dat moment te bieden heeft. Verder heeft Sony tijdens de CES in Las Vegas twee verschillende Blu-ray-spelers aangekondigd, evenals receivers, tv’s en hi-res speakers en meer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.