Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony lanceert STR-DN1070 en STR-DH770 receivers

Geschreven door
Geplaatst op6 januari 2016, 16:54 CategorieReceivers

Naast drie Sound Bars, een ‘hybride’ 5.1-kanaals Sound Bar-systeem en een Sound Base voegt Sony tijdens CES 2016 twee multi channel AV-receivers toe aan het assortiment. Meerdere functies uit het assortiment van 2015, zoals Google Cast, Spotify Connect en Wireless Multi-room, zijn nu standaard opgenomen in de nieuwe modellen.

Sony STR-DN1070 en STR-DH770

De STR-DN1070 home cinema av-receiver ondersteunt DAC (Digital to Audio Converter) en DSD-weergave voor een hoogwaardige weergave van hoge resolutie audiobestanden (Hi-Res) via HDMI, USB of het thuisnetwerk. Alle HDMI-poorten zijn compatibel met HDMI 2.0 en HDCP 2.2.

De receiver ondersteunt 4K 50p/60p 4:4:4 en is daardoor compatibel met tv’s die dit kleurenpalet kunnen weergeven. Ook content die in HDR (High Dynamic Range) is opgenomen, kan worden weergegeven. Ook zijn bij dit model draadloos extra speakers aan te sluiten via Wireless Surround. Zo is een 5.2-kanaalervaring te creëren.

Sony-STR-DN1070-1

Ook introduceert Sony de STR-DH770. Dit model moet een kamervullend surround sound geven met alleen al front speakers dankzij Front Surround DSP-technologie en is compatibel met de meest recente 4K-beeldstandaard.

Prijs en beschikbaarheid

Beide receivers liggen vanaf het voorjaar van 2016 in de Nederlandse winkels. De STR-DN1070 gaat 700 euro kosten, de STR-DH770 kost 450 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.