Onkyo introduceert BD-SP353 Blu-ray speler

27 januari 2016 1 Minuut 2 Reacties
Onkyo-BD-SP353

Onkyo heeft deze week een nieuwe Blu-ray speler aan het assortiment toegevoegd. De Japanse fabrikant introduceert de BD-SP353, een betaalbare Blu-ray speler die het nog zonder 4K Ultra HD-ondersteuning moet stellen.

Onkyo BD-SP353

De Onkyo BD-SP353 is met een adviesprijs van 249 euro een betaalbare Blu-ray speler van het Japanse bedrijf. Het apparaat is voorzien van een slank design en komt met een brede ondersteuning van bestandsformaten. Zo kan de speler onder meer overweg met DivX Plus HD, MKV, AVCHD, Hi-Res Audio en natuurlijk cd, dvd en Blu-ray schijfjes.

Verder is de speler voorzien van een upscaling-functie waardoor alle content naar een 1080p-resolutie opgeschaald wordt, een usb-poort waarmee flac- en wav-bestanden afgespeeld kunnen worden, een snelstart-functie, een ethernet- en hdmi-poort, en ondersteuning voor de HD-audioformaten Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio.

Prijs en beschikbaarheid

De Onkyo BD-SP353 komt deze maand nog op de markt voor een adviesprijs van 249 euro. De speler is beschikbaar in een zwarte of zilveren afwerking.

Reacties (2)