Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nieuwe streaming- en gamingdiensten voor Philips tv’s op komst

Geschreven door
Geplaatst op5 januari 2016, 19:43 CategorieSmart tv's

TP Vision heeft diverse samenwerkingsverbanden aangekondigd met gaming- en streamingdiensten zoals  Amazon, GameFly, TransGaming, Chillingo en Gameloft. Met deze nieuwe partners zal het aanbod op beide platformen – Smart TV en Android TV – worden uitgebreid.

Streaming op Philips tv’s

Het aanbod van mogelijkheden om video’s te streamen op tv’s van TP Vision zal in het eerste kwartaal van 2016 toenemen als Amazon Instant Video aan Philips Android TV wordt toegevoegd. De dienst biedt streaming in Full HD op alle Philips Android TV’s en zal het tevens mogelijk maken om in 4K Ultra HD-kwaliteit te streamen naar een aantal Philips 4K-TV’s. Welke 4K TV-modellen dat zijn, wordt binnenkort bekend gemaakt.

Gamingdiensten

Je kunt met Android TV’s van TP Vision al aardig wat games spelen zonder een gameconsole te gebruiken. In de Google Play Store en de Philips App Gallery is een uitgebreide verzameling games verkrijgbaar. De games kunnen zowel met de afstandsbediening van de televisie worden bestuurd als met maximaal vier op het toestel aangesloten Bluetooth gamecontrolers.

In het eerste kwartaal van 2016 zullen, dankzij de nieuwe partners, enkele van de populairste games op Philips Android TV’s van 2014, 2015 en 2016 gespeeld kunnen worden. Denk hierbij aan Grid racing, Batman Lego, MotoGP en Dirt van GameFly, maar ook aan Asphalt 8: Airborne en GT Racing 2 van Gameloft en Feed me Oil 2 van Chillingo. Daarnaast komt op het Philips Smart TV-platform een nieuwe abonnementsdienst beschikbaar: Gametree TV Gold van TransGaming. Hierop kunnen onder andere tijdloze en immens populaire klassiekers zoals Rummikub, Tetris en WPT worden gespeeld.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.