Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Muziek op de achtergrond afspelen op Xbox One onderweg

Geschreven door
Geplaatst op15 januari 2016, 10:45 CategorieGaming

Phil Spencer, hoofd van de Xbox-afdeling, heeft aangegeven dat het in de zomer misschien mogelijk is om muziek op de achtergrond af te spelen op Xbox One. Eerder lukt het hem en zijn team helaas niet, maar waarom is niet duidelijk.

Muziek afspelen op Xbox One

Phil Spencer, hoofd van de Xbox-afdeling, heeft gereageerd op de vraag wanneer het voor Xbox One-bezitters mogelijk is muziek af te spelen op de achtergrond van een app of game. Spencer geeft aan dat het niet voor de zomer gaat lukken, maar waarom is onduidelijk. Waarschijnlijk heeft het te maken met een prioriteitenlijst en krijgen zaken als backward compatibility en de nieuwste updates voor het besturingssysteem voorrang op deze kleinere feature. Desondanks is het een gewilde functie, weet ook de baas van de Xbox One.

Momenteel is het wel degelijk mogelijk muziek af te spelen via Groove Muziek op Xbox One terwijl je een game speelt of een app open hebt staan, maar alleen in de snap-modus. Het werkt, maar ziet er niet altijd tof uit en zorgt ervoor dat het scherm van je game kleiner wordt doordat er ruimte vrijgemaakt moet worden voor de snap. In februari verschijnt er in elk geval een verse update voor de Xbox, die het mogelijk maakt voor gamers om te zien wie er precies in een party zit, voordat diegene de party invite heeft geaccepteerd.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.