Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Maker van The Simpsons werkt aan Netflix-animatieserie’

Geschreven door
Geplaatst op18 januari 2016, 11:03 CategorieStreamingdiensten

Volgens nieuwe geruchten zou de maker van The Simpsons en Futurama met Netflix samen werken aan een nieuwe animatieserie voor de streamingdienst. Helaas blijft het op dit moment bij geruchten, aangezien Netflix hierover nog niets bekend wil maken.

Gerucht: The Simpson maker werkt aan Netflix-serie

De man achter populaire animatieseries als The Simpsons en Futurama zou op dit moment bezig zijn met de ontwikkeling van een nieuwe animatieserie voor Netflix, blijkt uit enkele geruchten die dit weekend zijn ontstaan. Matt Groening zou al hebben getekend bij Netflix om als creatieve geest achter een nieuwe animatieserie te staan. Helaas is op moment van schrijven weinig bekend over dit project. Wel is naar buiten gekomen dat Groening verantwoordelijk is voor het script en dat één seizoen tien afleveringen krijgt.

In totaal zou Groening meehelpen aan twee seizoen voor deze serie, maar wij kunnen ons voorstellen dat wanneer dit een succes wordt, hij langer zal blijven. Netflix heeft nog niet willen reageren op het bericht en heeft verder ook nog geen samenwerking aangekondigd. Mocht Groening inderdaad met Netflix gaan samenwerken, dan zou dit geenszins betekenen dat hij bij The Simpson wordt weggetrokken. Netflix heeft zelf al een goedlopende animatieserie in handen: BoJack Horseman. Ergens dit jaar moet daarvan het derde seizoen verschijnen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.