Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Libratone introduceert ZIPP en ZIPP Mini Copenhagen Edition

Geschreven door
Geplaatst op5 januari 2016, 19:33 CategorieLuidsprekers

Libratone lanceert nieuwe versies van de vorig jaar verschenen draadloze speakers ZIPP en ZIPP Mini. Deze ‘Copenhagen Edition’ heeft een designlook dankzij de stevige aluminium voet, cover van Italiaanse wol en leren handvat. Net als de originele speakers bieden deze speakers een flexibele multiroomervaring, een 360°-geluid en connectiviteit via WiFi en Bluetooth. 

De ‘Copenhagen Edition’ is de volgende stap in de nieuwe generatie Libratone ZIPP speakers die afgelopen jaar verschenen. Alle speakers zijn compatible met SoundSpaces, waarmee je tot zes speakers per ruimte met elkaar kunt linken en deze naar eigen voorkeur kan verplaatsen. De Copenhagen Edition is verkrijgbaar als ZIPP of ZIPP Mini. Beide speakers bestaan uit speciaal voor Libratone ontworpen onderdelen.

Het 360° FullRoom-geluid, WiFi- en Bluetooth-connecties en acht tot tien uur batterijduur maken de speakers geschikt voor muziekstreaming overal in en om het huis. De speakers zijn compatible met Spotify Connect en Apple Music, beschikken over een intuïtieve interface, speakerphonefunctie en vijf voorgeprogrammeerde internetradiostations. Alle functies kunnen worden bestuurd vanaf de speaker zelf of via de geheel vernieuwde Libratone app, die gratis te downloaden is in de App Store of Google Play.

De ZIPP en ZIPP Mini Copenhagen Edition zijn vanaf 15 februari 2016 te koop voor respectievelijk €399 en €349. De speakers zijn verkrijgbaar in vier kleuren: Salty Grey, Pepper Black, Raspberry Red en Steel Blue. Er zijn extra wollen covers verkrijgbaar in de kleuren Almond Brown en Icy Blue. Het is eveneens mogelijk om de Copenhagen Edition te voorzien van de Libratone CoolWave covers van de originele ZIPP en ZIPP Mini, voor nog betere match met elk interieur, seizoen of sfeer.


€ 308,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.