Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG smart tv’s met webOS 2.0 krijgen update naar webOS 3.0

Geschreven door
Geplaatst op8 januari 2016, 12:08 CategorieSmart tv's

Goed nieuws voor de eigenaren van een LG smart tv uit 2015. De Koreaanse fabrikant brengt de nieuwste versie van webOS ook naar deze modellen. In de loop van het jaar kun je een update verwachten.

LG laat vandaag tegenover Tweakers weten dat alle in 2015 gelanceerde smart tv’s die op webOS 2.0 draaien binnenkort een gratis update naar webOS 3.0 kunnen verwachten. Dit geldt alleen voor tv’s die vanuit de winkel op webOS 2.0 draaien, niet de modellen die een update van 1.0 naar 2.0 gekregen hebben. Het gaat dus alleen om tv’s die in 2015 op de markt gebracht zijn.

Eind vorige maand kondigde LG webOS 3.0 officieel aan en de afgelopen dagen werd de nieuwste versie van de smart tv-software getoond tijdens CES 2016. De nieuwste smart tv-software staat standaard op alle 2016 lcd led en oled tv’s van het bedrijf en maakt het onder meer mogelijk smartphone-apps op je tv weer te geven dankij eenvoudigere integratie van je mobiele apparaten en introduceert een zoommogelijkheid voor tekst naar de software.

Wanneer de gratis update precies uitgebracht wordt is nog niet duidelijk. Bekijk ook de 2016 lcd led tv’s en de 2016 oled tv’s van LG.

  • Delen:

Reacties

  1. harre
    16 januari, 2020 om 8:01

    Dit is nooit gebeurd !!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.