Harman lanceert JBL Clip 2 en Charge 3 draagbare speakers

05 januari 2016 1 Minuut 0 Reacties
JBL-Charge-3

Harman introduceert twee nieuwe draagbare speakers: de JBL Clip 2 en de JBL Charge 3. Ze zijn waterproof en de playback time gaat nog langer mee dan hun voorgangers.

Harman introduceert twee nieuwe draagbare speakers: de JBL Clip 2 en Charge 3. Ze zijn waterproof en de playback time gaat nog langer mee dan hun voorgangers. En voor een nog vollere geluidservaring kunnen meerdere speakers nu aan elkaar worden gelinkt.

JBL Clip 2

De JBL Clip 2 beschikt over een ultra-compact design. Dankzij de ingebouwde haak met clip is de speaker overal aan vast te maken. Het waterproof, robuuste design en duurzame omhulsel maken de Clip de ideale speaker voor tijdens een wandeling, tijdens het kamperen of voor een middag aan het water. Meerdere Clip 2’s kunnen aan elkaar of aan andere speakers worden ‘gelinkt’. De speeltijd van de speaker bedraagt ongeveer 8 uur.

JBL Charge 3

De JBL Charge 3 is voorzien van een waterproof design, is verkrijgbaar in vijf kleuren en biedt een speeltijd tot 15 uur. Door de combinatie van een krachtige geluidsprestatie met meer bas, is de sound van de Charge 3 beter uitgebalanceerd voor alle soorten muziek, onafhankelijk welk Bluetooth apparaat je als bron gebruikt. Verder beschikt de Charge 3 over JBL Connect: hiermee kun je draadloos meerdere JBL speakers die deze functie ook hebben aan elkaar linken, bijvoorbeeld de Pulse 2, de Xtreme of de Flip 3. Dankzij de ingebouwde USB-poort is het mogelijk om je mobiel of tablet op te laden zonder de muziek te onderbreken.

Prijs en beschikbaarheid

De JBL Clip 2 en de Charge 3 zijn beschikbaar in het voorjaar voor een adviesverkoopprijs van 59,99 euro (Clip 2) en 179,00 euro (Charge 3). Alle speakers zijn beschikbaar in de kleuren zwart, grijs, blauw, blauw, groen en rood.

Reacties (0)