Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Deze Sony Blu-ray-speler ondersteunt PlayStation Now

Geschreven door
Geplaatst op6 januari 2016, 14:14 CategorieBlu-ray

Sony heeft een goedkopere Blu-ray-speler aangekondigd die ook ondersteuning aanbiedt voor PlayStation Now en twee DualShock 4-controllers. Deze speler speelt helaas geen 4K-content af, maar kan 2K-content wel upscalen naar 4K.

PlayStation Now aanwezig op de Sony BDP-S6700

Sony heeft tijdens CES 2016 een nieuwe Blu-ray-speler aangekondigd. Dit is een ietwat goedkoper model dan je zou verwachten (adviesprijs: 160 euro), maar voor dat bedrag krijg je dan ook geen Blu-ray-speler die 4K-content kan afspelen. Nee, de Sony BDP-S6700 speelt gewone Blu-ray-discs af, maar biedt ook toegang tot de videogamestreamingdienst PlayStation Now (alleen beschikbaar in de VS en GB op moment van schrijven). Ook kun je tot twee DualShock 4-controllers (voor de PlayStation 4) aansluiten op deze Blu-ray-speler.

Je bent niet in staat om dit apparaat te gebruiken om PlayStation 4-spellen te spelen of die ernaartoe te streamen, zoals dat op PlayStation TV wel kan. PlayStation Now is een dienst waarvoor je maandelijks moet betalen (of je koop een driemaanden- of jaarabonnement) en toegang krijgt tot een grote selectie PlayStation 3-spellen, waar er onlangs nog eens veertig aan zijn toegevoegd. Bovendien kan deze Blu-ray-spelen 2K-content upscalen naar 4K-content, maar het afspelen van 4K-content kan niet. Maart 2016 is de releasemaand, aldus Sony.

Of we voor die tijd al aan de slag kunnen met PlayStation Now in Nederland, lijkt daardoor waarschijnlijk. Echter, Sony heeft hierover niets bekendgemaakt.


€ 108,90

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 115,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 124,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.