Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Deezer breidt catalogus uit tot meer dan 40 miljoen nummers

Geschreven door
Geplaatst op20 januari 2016, 14:32 CategorieStreamingdiensten

Deezer heeft de muziekcatalogus uitgebreid tot meer dan veertig miljoen nummers, waardoor de muziekstreamingdienst de grootste catalogus wereldwijd heeft. Ook is het aanbod van gesproken content flink uitgebreid.

Deezer heeft nu meer dan veertig miljoen nummers

Deezer heeft vandaag aangekondigd dat het een investering van honderd miljoen euro ontvangt van Access Industries, met medewerking van Orange. Daarnaast heeft die dienst de muziekcatalogus uitgebreid tot meer dan veertig miljoen nummers, waardoor die de grootste catalogus wereldwijd heeft. De investering zal gebruikt worden om de groei van gebruikers over de hele wereld te vergroten, nieuwe producten versnelt op de markt te brengen en nieuwe functies te implementeren die meer mensen moeten gaan aanspreken.

In de afgelopen maanden heeft Deezer het aanbod van gesproken content uitgebreid naar meer dan veertigduizend radioshows, audioboeken en podcasts, verspreid over verschillende markten. Daarnaast is er premium sports en live voetbal content toegevoegd, hebben de iOS- en Android-apps een nieuw ontwerp gekregen en is de samenwerking met BMW, BandPage, Sonos, Three en anderen uitgebreid. De dienst heeft zichzelf ten doelen gesteld “echt persoonlijke service te bouwen voor luisteraars”, aldus de vice-voorzitter van Access Industries.

Deezer is de een wereldwijde digitale muziekstreamingdienst in meer dan honderdtachtig landen, met meer dan zes miljoen betalende abonnees.

  • Delen:

Reacties

  1. Maurits
    21 januari, 2016 om 21:46

    Hoeveel is het muziekaanbod van Spotify eigenlijk?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.