Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #31

Geschreven door
Geplaatst op29 januari 2016, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere de familiefilm Up van Disney en Pixar.

Up

Up is een computeranimatiefilm van Pixar Studio en Walt Disney, over een oude man die helaas zijn vrouw al is verloren, die een jong en enthousiast kereltje ontmoet. De oude man, Carl, heeft altijd de droom gehad om naar Zuid-Amerika te gaan en realiseert die droom nu door honderden ballonnen aan zijn huis vast te maken. Daarmee vervult hij meteen zijn belofte aan zijn vrouw. Up wordt omschreven als een spannende, hilarische en soms tranentrekkende avonturenfilm, die met veel liefde, diepte en vakmanschap geproduceerd is.

Black Sails (twee seizoenen)

Black Sails is een fantastische avonturen- en dramaserie, die als prequel dient voor het boek Treasure Island, van Robert Louis Stevenson. Het eerste seizoen staat sinds enkele weken op Netflix, dus we zijn blij dat het tweede seizoen zo snel is toegevoegd. Seizoen drie is inmiddels begonnen. De serie speelt zich twintig jaar voor de gebeurtenissen uit het boek af, in wat het Gouden Tijdperk voor Piraterij wordt genoemd. Het plot van het eerste seizoen focust zich op de zoektocht naar de schat Urca de Lima, die wordt bewaakt door Spaanse soldaten.

The Amazing Spider-Man 2

Laten we eerlijk zijn: de filmserie omtrent The Amazing Spider-Man is niet de beste die er is – maar de twee films die in de geplande trilogie zijn uitgebracht, zijn wel vermakelijk. Zo zien we hoe Peter Parker, aka Spider-Man, omgaat met nieuwe vijanden en de problemen in zijn privéleven. Onder andere Electro passeert de revue. Die zorgt voor een mooi, visueel spektakel gecombineerd met verrassende dubstep. Heel de film voelt een beetje té modern aan en ook het plot is niet het beste ooit – maar ach: het is puur popcornvermaak.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.