Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #30

Geschreven door
Geplaatst op22 januari 2016, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere het vervolg van Pretty Little Liars.

Pretty Little Liars (vijf seizoenen + S06E11)

De spannende hitserie Pretty Little Liars is terug van weggeweest. Mocht je nog niet bij zijn, lees dan niet verder aangezien we spoilers gaan bespreken. In de laatste aflevering voor de (te lang) pauze, zagen we hoe we ineens vijf jaar in de toekomst waren gesprongen. Alison is nu een leerkracht op de middelbare school waar alle vijf de dames op hadden gezeten. De elfde aflevering pakt daar niet meteen de draad op, maar zet ons iets eerder in de tijdlijn waar Aria, Emily, Hanna en Spencer eerst nog moeten terugkeren naar Rosewood.

Shadowhunters: Mortal Instruments (S01E01)

Mocht de titel ‘Mortal Instruments’ je al bekend voorkomen, dan kan dat kloppen. Shadowhunters is namelijk gebaseerd op hetzelfde boek waar in 2013 ook al een film over was gemaakt. In deze serie leert hoofdrolspeelster Clary Fray (Katherine McNamara) dat ze een soort mens-engel hybride is en dat ze de taak heeft op demonen te jagen. Nadat haar moeder is ontvoerd door een foute Shadowhunter, bundelt ze haar eigenschappen met een groep andere Shadowhunters. Daardoor ontketent ze krachten waarvan ze niet wist dat ze die had.

Close Encounters of the Third Kind

Mocht je dit weekend zin hebben in een lekkere ouderwetse, maar nog steeds steengoede sci-fi-film, dan kun je vanaf nu ook Close Encounters of the Third Kind bekijken op Netflix. De film is geschreven en geregisseerd door Steven Spielberg en vertelt het verhaal van een doodgewone man, die in aanraking komt met een ufo. De film mag dan al behoorlijk oud zijn, aan het verhaal en de gebeurtenissen is dat nog niet te zien. Wellicht wel aan de special effects – maar als we zoveel jaar na dato nog steeds Star Wars kunnen kijken, dan moet dit ook nog kunnen.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.