Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #29

Geschreven door
Geplaatst op15 januari 2016, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere de spannende Batman-loze serie Gotham.

Gotham (één seizoen)

Voordat Gotham werd geproduceerd, was er al kritiek op de serie: een show over de origins van Batmans slechteriken, zonder Batman erin? Het was voor fans moeilijk te behappen. Maar het resultaat van het eerste seizoen mag er wezen. We ontmoeten een jonge politieman James Gordon, die de straten van de gotische stad probeert schoon te vegen met zijn trouwe partner Harvey Bullock. Ook komen er een hoop iconische vijanden voorbij, die later allemaal met Batman te maken krijgen – of dat nou dezelfde persoon is of niet.

How to Get Away with Murder (één seizoen)

De serie How to Get Away with Murder is een spannende serie over een moordcomplot waarin meer mensen in verstrengeld zijn geraakt dan eigenlijk nodig was. De hoofdrol is weggelegd voor Viola Davis, die als eerste Afro-Amerikaanse vrouw een Emmy heeft gewonnen, in de categorie Outstanding Lead Actress in a Drama Series. Dit is overigens niet de enige prijs die Davis in de wacht sleepte. Het toont de kwaliteit van de serie aan, die ook in het tweede seizoen haast moeiteloos wordt doorgezet. Het eerste seizoen staat nu op Netflix.

Tom Segura – Mostly Stories

Tom Segura heeft voor Netflix een cabaretvoorstelling opgenomen, waarin hij grappen maakt over alledaagse situaties, maar ook over de wat meer vreemdere dingen van het leven. Wanneer je de onderstaande trailer bekijkt, dan weet je eigenlijk nog niet zo goed waar de show over zal gaan, maar weet je al wel of je gaat kijken of niet en of de humor dus bij je aansluit. Op IMDb heeft de serie bijna een acht te pakken na tachtig recensies, dus mocht je de trailer al aantrekkelijk vinden, dan vind je de show ongetwijfeld ook hartstikke tof.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.