Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #28

Geschreven door
Geplaatst op8 januari 2016, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere de rauwe piratenserie Black Sails.

The Blacklist (twee seizoenen)

The Blacklist is een Amerikaanse crime en dramaserie waarin Raymond “Red” Reddington, gespeeld door James Spader, wordt opgepakt door de FBI, nadat hij die organisatie al jaren wist te ontlopen. Reddington geeft aan een lijst te hebben met namen van de grootste criminelen in de wereld en zegt de FBI te willen helpen hen op te pakken, in ruil voor immuniteit. Ook wil hij per se met een onervaren FBI-agent op pad gestuurd worden. Op Netflix staan nu de eerste twee seizoen. Wanneer de derde wordt toegevoegd, is helaas nog niet bekendgemaakt.

Black Sails (een seizoen)

Black Sails is een fantastische avonturen- en dramaserie, die als prequel dient voor het boek Treasure Island, van Robert Louis Stevenson. Momenteel staat er maar één seizoen van deze serie op Netflix, terwijl zowel het tweede als het derde seizoen al is afgelopen. De serie speelt zich twintig jaar voor de gebeurtenissen uit het boek af, in wat het Gouden Tijdperk voor Piraterij wordt genoemd. Het plot van het eerste seizoen focust zich op de zoektocht naar de schat Urca de Lima, die op dat moment wordt bewaakt door Spaanse soldaten.

Rectify (twee seizoenen)

Netflix heeft met Rectify wederom een serie in handen die heel goed omgaat met karakterontwikkelingen (in de trant van Six Feet Under), maar ook eentje die niet heel lang duurt. Seizoen één biedt zes afleveringen aan, terwijl seizoen twee tien afleveringen te bieden heeft. In deze serie volgen we Daniel Holden, die als tiener werd opgesloten omdat hij zijn toenmalige zestienjarige vriendin zou hebben verkracht en vermoord. Negentien jaar later duikt er nieuw DNA-materiaal op, waardoor Holden wordt vrijgesproken – en daar begint het verhaal.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.