Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #27

Geschreven door
Geplaatst op1 januari 2016, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere de mooie familiefilm DisneyNature’s Bears.

DisneyNature’s Bears

DisneyNature’s Bears is een natuurdocumentaire en film in één. De documentaire is gemaakt door Alastair Fothergill (Deep Blue, Earth) en Keith Scholey (natuurdocumentairemaker voor onder meer Discovery Channel) en wordt begeleid door John C. Reilly (Wreck-it Ralph, Guardians of the Galaxy). In DisneyNature’s Bears maken we kennis met een familie van bruine beren, die leven in het berggebied van Alaska. De moederbeer is net bevallen van twee kinderen, die niet lang na hun geboorte al hun nest moeten verlaten…

Marco Polo: One Hundred Eyes

Heb je de Netflix Original-serie Marco Polo verslonden binnen een dag en snak je naar meer over de lore van dit epische avontuur? Dan zit je goed, aangezien Netflix op Tweede Kerstdag nog een film binnen dezelfde franchise heeft uitgebracht, genaamd Marco Polo: One Hundred Eyes. In deze film volgen we de dodelijke assassijn uit de serie, voordat hij blind werd en voordat hij zijn leefde wijdde aan de Kublai Khan. Hundred Eyes zag wat hem nu zo dodelijk maakt en wat er voor zorgde dat hij de trainer werd van de titulaire held.

Inception

Inception is een film die je aan twee dingen kunt herkennen: die tol en die thwomp-geluidjes (door het internet ook wel the Inception horns genoemd). In Inception krijgen we te maken met een techniek die mensen in staat stelt te handelen in hun dromen. En wanneer mensen bij elkaar zijn en aan een machine worden gekoppeld, dan kunnen ze ook overstappen naar elkaars dromen. Maar wanneer er wordt gedroomd binnen een droom, dan moet je in elke laag wakker worden, wil je weer… wakker worden. En of dat lukt, zie je in deze toffe film.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.