Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De 911 soundbar is gemaakt van een Porsche 911 GT3 uitlaat

Geschreven door
Geplaatst op19 januari 2016, 17:37 CategorieLuidsprekers

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een soundbar in plaats van een compleet home cinema-systeem, omdat het er wat beter uitziet en je geen gedoe hebt met kabels en speakers. Maar een soundbar kan ook extravagant zijn. Neem bijvoorbeeld deze 911 soundbar, gemaakt van een Porsche 911 GT3 uitlaat.

De soundbar is ontworpen door Porsche Design en maakt gebruik van een originele GT3 uitlaat. Het oor wil natuurlijk ook wat en daarom is de soundbar voorzien van een 2.1-kanaals virtueel surround sound-systeem met ingebouwde subwoofer. Het systeem heeft een totaal vermogen van 200 Watt en kan zowel Dolby als DTS soundtracks weergeven.

Daarnaast komt de 911 soundbar met een digitaal coaxiale input, een optische input, analoge inputs, aptX Bluetooth voor het draadloos streamen van muziek en een subwoofer-uitgang voor wat extra lage tonen. Voor dit alles, met name voor het design, moet natuurlijk flink betaald worden. De 911 soundbar kost dan ook 2.900 euro en moet vanaf maart 2016 leverbaar zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.