Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Data nieuwe seizoenen Daredevil en Game of Thrones bekend

Geschreven door
Geplaatst op8 januari 2016, 9:09 CategorieStreamingdiensten

Netflix en HBO hebben bekendgemaakt wanneer we de nieuwe seizoenen van de series Daredevil en Game of Thrones mogen verwachten dit jaar. Gelukkig laten beide series niet meer zo lang op zich wachten.

Daredevil en Game of Thrones beginnen in…

Netflix heeft dan eindelijk bekendgemaakt wanneer we het nieuwe seizoen van de serie Daredevil mogen verwachten. De videostreamingdienst heeft aangekondigd dat seizoen twee in z’n geheel op 18 maart online staat (een week voordat Batman v Superman: Dawn of Justice in de bioscoop draait). Dat is ook te zien in de onderstaande teaser. De teaser laat ons niets zien van het nieuwe seizoen, maar vertelt wat er tot nu toe gebeurd is en wat we zo ongeveer mogen verwachten. Onder andere The Punisher en Elektra komen langs in Hells Kitchen.

En dan hebben we natuurlijk nog die andere goede serie van die andere videostreamingdienst. Ook is inmiddels bekend wanneer we het zesde seizoen van Game of Thrones mogen verwachten op HBO. Via het Twitter-account van het bedrijf is naar buiten gebracht dat we vanaf 24 april kunnen gaan kijken wat er nu precies met Jon Snow gebeurd is. Helaas (of maar goed ook) is er maar weinig bekend over dit nieuwe seizoen. Het enige dat zeker is, is dat seizoen zes van Game of Thrones zijn eigen richting op gaat en de boeken niet meer als leidraad ziet.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.