Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Batterij Xbox One controller binnen 1 minuut op te laden’

Geschreven door
Geplaatst op4 januari 2016, 10:22 CategorieGaming

Een third-party bedrijf claimt een batterij voor de Xbox One-controller te hebben ontwikkeld die binnen zestig seconden opgeladen is, voor twaalf uur gamen. Helaas heeft het bedrijf nog geen releasedatum of prijs bekendgemaakt.

Deze lader laadt de batterij van de Xbox One controller heel snel op

Het lijkt een beetje te mooi om waar te zijn: gamesaccessoiresmaker Performance Designed Products claimt een oplader en batterij uit te brengen voor de Xbox One controller, waarmee spelers de batterij van de controller binnen een minuut kunnen opladen en daarna tot twaalf uur kunnen gamen. De accessoire heeft de toepasselijke naam Super Charger meegekregen. Het idee achter de oplader is dat gamers een korte pauze kunnen inlassen, de controller kunnen opladen en daarna verder kunnen gaan waar ze mee bezig waren.

Naast de bekendmaking en de bovenstaande afbeelding, is er helaas niets bekend over de game-accessoire. Zo weten we dus niet of het ook naar Nederland komt en wat het precies gaat kosten. Op basis van de afbeelding kunnen we opmaken dat het pakket een basis en een batterij bevat; via de basis wordt de batterij dan waarschijnlijk opgeladen (meestal duurt dat vier uur, met een battery pack van Microsoft). Ook kunnen we alvast concluderen dat het er niet echt mooi uitziet – maar wie weet hoe handig deze batterij kan zijn voor streamers.  • Delen:

Reacties

  1. Fabian
    04 januari, 2016 om 19:42

    Zeer ongeloofwaardig, hopelijk heb ik het mis. Als je hier een patent op hebt wordt je natuurlijk schatrijk.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.