Apple geeft tvOS 9.1.1 vrij

26 januari 2016 1 Minuut 0 Reacties
apple-tv-4-tvos-9

Apple heeft op maandagavond Nederlandse tijd de nieuwste versie van het tvOS vrijgegeven, namelijk tvOS 9.1.1. Het gaat om een kleine update. De nieuwe firmware-update brengt geen grote features met zich mee, maar wel de Podcast-app.

Download nu tvOS 9.1.1

Apple heeft op maandagavond Nederlandse tijd een nieuwe firmware-update uitgebracht voor Apple TV (vierde generatie), die het besturingssysteem brengt naar versienummer 9.1.1. Aan dat nummer is al te zien dat we hier te maken hebben met een kleine update en dat klopt: tvOS 9.1.1 brengt voornamelijk bugfixes en prestatieverbeteringen met zich mee. Er worden dus geen grote, nieuwe features gepresenteerd in deze update. Wat 9.1.1 wel doet, is de Podcast-app toevoegen, die eerder in de bèta van nummer 9.2 te vinden was.

Wil je de update voor je Apple TV downloaden, dan kun je dat doen door naar Instellingen > Systeem > Software-updates te gaan. Daar zal de mediaspeler handmatig checken of er nieuwe software beschikbaar is. Krijg je de update nog niet binnen, geen nood: dan kan het zijn dat je er nog heel even op moet wachten. Je kunt overigens ook gewoon niets doen en de Apple TV zelf het werk laten doen, omdat tvOS 9.1.1 ook automatisch gedownload kan worden. Dan is het vanaf nu wachten op de release van de volgende update: 9.2.

Reacties (0)