Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Alle tv’s, blu-ray spelers en home cinema-sets voor 2016 in één overzicht

Geschreven door
Geplaatst op19 januari 2016, 17:14 CategorieBlu-ray

Het is weer zover; CES 2016 is afgelopen en dat betekent dat we ons kunnen opmaken voor de nieuwe home cinema-assortimenten van alle grote fabrikanten. Onder meer Samsung, Panasonic, LG, Sony en Philips hebben de afgelopen weken hun nieuwste tv’s, Blu-ray spelers, home cinema-systemen en andere av-producten gepresenteerd. Wij pakken alles ook dit jaar weer samen in één overzicht, zodat je niks hoeft te missen.

Hoewel nog niet alle producten die we dit jaar in Nederland kunnen verwachten bekend zijn, veel van de specificaties nog ontbreken en van bijna nog geen enkel product een prijs bekend is hebben we ons 2016 home cinema overzicht al aangemaakt. Op deze pagina vind je een overzicht van alle televisies, Blu-ray spelers, audiosystemen en home cinema-systemen die dit jaar in Nederland verschijnen, inclusief specificaties, foto’s, de adviesprijzen en de laagste prijzen van dat moment (wanneer beschikbaar).

Het 2016 home cinema overzicht wordt de komende weken door ons bijgewerkt, aan de hand van informatie die de Nederlandse takken van de betreffende fabrikanten aan ons geven. We proberen je zo snel mogelijk te voorzien van alle home cinema-producten met lanceerdata, specificaties en prijzen. Houd het 2016 home cinema overzicht dus ook dit jaar weer goed in de gaten.

  • Delen:

Reacties

  1. Frans de groot
    19 januari, 2016 om 19:20

    Ben pas weer is wezen struinen in de winkels die er nog zijn in Rotterdam naar blueray.
    MM viel me op dat nog steeds veel te veel dvd liggen die geen hond koopt. Beleid in de enige winkel in Rotterdam MM valt de blueray maar bitter tegen wat er is. Gelukkig ga ik nog wel in naar het buitenland Parijs London Antwerpen de FNAC heeft veel meer keus op blueray Nederland valt wel tegen op dit gebied. Hoop dat het beter gaat met 4 K HD blueray straks anders kunnen ze wel sluiten de nog winkels die er zijn en de prijs niet te hoog ook in het buitenland is het goedkoper. Hoop dat er ooit eens een FNAC hiervoor in Nederland veel meer keus hebben ze. Kan de media markt en bol.com naar kijken maar zijn er niet in geïnteresseerd die kijken alleen naar winst de rest interesseert ze niet.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.