Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Xbox One krijgt deze week een kleine update

Geschreven door
Geplaatst op9 december 2015, 14:25 CategorieGaming

Microsoft heeft via communitymanager Larry “Major Nelson” Hyrb laten weten dat de Xbox One-spelcomputer voorzien is van een kleine update. Helaas is het zo dat er geen nieuwe features worden toegevoegd. In februari volgt de volgende grote update voor de console.

Kleine update voor Xbox One

De Xbox One-spelcomputer van Microsoft krijgt deze week een kleine update. Microsoft is al begonnen met de uitrol van de update, die deze keer geen nieuwe features of functies toevoegt. Deze update staat in het teken van bugfixes en prestatieproblemen, aangezien de Xbox One nog wel eens kuren vertoont. Als het goed is moeten de meeste problemen met de software nu achter de rug zijn, maar het kan natuurlijk altijd voorkomen dat Microsoft iets over het hoofd heeft gezien – een oplossing volgt dan meestal binnen vier weken.

Deze update staat dus niet in het teken van extra features, maar toekomstige updates gelukkig weer wel. In februari start Microsoft wederom met een maandelijkse updatecyclus, die wel degelijk niet functies toevoegt. Zo is mogelijk één van die functies de mogelijkheid om Xbox 360-games binnen het backwards compatibility-programma direct op je Xbox One te kunnen kopen en te downloaden. Dat geldt dan ook voor die games die je elke maand gratis mag downloaden met Xbox Live Gold. Maar wanneer dit gaat gebeuren, is helaas onduidelijk.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.