Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Xbox-baas: ‘Er komt nog een Xbox-opvolger uit’

Geschreven door
Geplaatst op11 december 2015, 10:57 CategorieGaming

De baas van de Xbox-afdeling binnen Microsoft, heeft aangegeven dat hij er zeker van is dat er hierna nog een Xbox wordt uitgebracht. Uiteraard heeft Phil Spencer geen details over dat apparaat naar buiten gebracht, omdat die er mogelijk nog niet zijn.

‘Xbox One-opvolger zit nog in de planning’

Phil Spencer, die bij Microsoft verantwoordelijk is voor het Xbox-merk, heeft in een recent interview aangegeven dat gamers erop kunnen rekenen dat er na de Xbox One nog een Xbox-spelcomputer zal worden gelanceerd.

Gamers fully expect that you’ll see another console from us […] Our best customers are Xbox console customers, and I want to keep those people engaged both on the Xbox One and anything we might do in the future. I’m 100% committed to that.

Uiteraard heeft Spencer geen details gegeven over deze Xbox Two, zoals hij al genoemd wordt op het internet, en weten we ook nog niet wanneer we deze console kunnen verwachten. De Xbox One legt het momenteel af tegen de Sony PlayStation 4 (tien miljoen verkochte consoles tegenover dertig miljoen verkochte consoles), maar gelukkig betekent dat dus niet dat Microsoft de handdoek in de ring gooit. Ondertussen blijft het bedrijf de One steunen met nieuwe updates, zoals het onlangs gelanceerde NXOE en backwards compatibility.  • Delen:

Reacties

  1. Adonis
    14 december, 2015 om 14:25

    Ik hoop eigenlijk of zij binnenkort iets zullen zeggen over Directx 12 voor de Xbox.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.