Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Videoland lanceert app voor Apple TV

Geschreven door
Geplaatst op2 december 2015, 16:56 CategorieMediaspelers

Videoland heeft laten weten een applicatie voor Apple TV te hebben gelanceerd, waarmee de videostreamingdienst te bekijken is. Deze app is nu al te downloaden uit de App Store en gratis voor iedereen – maar je moet er wel een Videoland-abonnement voor hebben.

Videoland Unlimited op de Apple TV

Abonnementsdienst Videoland lanceert één van de eerste apps voor Apple TV in Nederland. Vanaf nu kun je series en films bekijken die je vindt op de videostreamingdienst van Videoland op de Apple TV. Met de Apple TV is het mogelijk films, series, video’s, foto’s en muziek te streamen naar een televisie. Vanaf de vierde generatie Apple TV is het ook mogelijk om direct op Apple TV-diensten te downloaden als app. Naast internationale apps als YouTube, Flickr en iTunes, is Videoland nu één van de eerste diensten die vanuit Nederland beschikbaar is.

Abonnees kunnen direct vanaf hun Apple TV series en films starten uit de vele inspiratielijsten of hun favoriet opzoeken. Komende weken worden ook de iOS-apps voorzien van AirPlay, waardoor gebruikers van oudere Apple TV-modellen ook series en films van Videoland kunnen streamen naar hun televisie. Videoland is naast Apple TV ook beschikbaar via Chromecast, pc, laptop, mobiel en tablet (zowel Android als iOS), smart tv, PlayStation en via de settopboxen van verschillende TV-providers. Natuurlijk heb je een Unlimited-abonnement nodig.

  • Videoland App

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.