Update met HDD-opnamen en PIP voor Sony 2015 tv’s uitgesteld

14 december 2015 1 Minuut 6 Reacties
sony-bravia-android-tv

De nieuwste Android TV's van Sony liggen al een tijdje in de Nederlandse winkels, maar zonder de mogelijkheid om via een usb harddisk opnamen te maken en de pip/pap-modus in te schakelen. Sony heeft een tijdje terug een update beloofd die deze functionaliteit toe zou voegen maar wederom is die update uitgesteld.

Via de eigen website laat Sony weten dat de update pas begin 2016 verwacht wordt, ergens in februari of maart. In eerste instantie zou de update in de herfst van 2015 uitgerold worden naar alle tv’s die op het Android TV-platform draaien. Waarom de update zo lang op zich laat wachten is niet duidelijk. Een andere fabrikant van Android TV’s, Philips, heeft de mogelijkheid om opnamen op een usb hdd te zetten namelijk al wel beschikbaar gesteld.

In plaats van deze update rolt Sony een kleine update uit voor bezitters van Android TV’s. Deze update brengt onder meer een betere werking van de afstandsbediening, een oplossing voor het soms verschijnende zwarte beeld wanneer de tv aan- of uitgezet wordt en een oplossing voor het spontaan uitvallen van de tv wanneer er van kanaal veranderd wordt.

Bron Sony Via FlatpanelsHD

Reacties (6)