Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

tvOS 9.1 gelanceerd voor vierde generatie Apple TV

Geschreven door
Geplaatst op8 december 2015, 20:11 CategorieMediaspelers

Apple heeft op dinsdagavond de nieuwste versie van het tvOS vrijgegeven voor de vierde generatie Apple TV, de mediaspeler van het bedrijf. Je kunt de update vanaf nu downloaden door naar Systeem te navigeren en vervolgens naar Software-update.

Download nu tvOS 9.1

Op dinsdagavond Nederlandse tijd heeft Apple officieel tvOS 9.1 vrijgegeven, de nieuwste versie van het besturingssysteem van de Apple TV. Deze update is beschikbaar voor de vierde generatie Apple TV door naar Instellingen en Systeem te navigeren en vervolgens op Software-update te klikken. tvOS 9.1 is al een tijdje in de bèta-fase, sinds 3 november om precies te zijn. Dat is slechts een paar dagen nadat Apple de nieuwe Apple TV lanceerde, samen met het vernieuwde tvOS – het geoptimaliseerde besturingssysteem voor de Apple TV.

Deze nieuwe versie van het tvOS heeft enkele verbeteringen op het gebied van interfacesnelheid, in-app-aankopen en je lokale netwerk. Helaas is dat het enige dat voor Nederland geldt (voor zover we kunnen zien, er zijn geen releasenotes beschikbaar). Voor Apple TV-bezitters in Noord-Amerika geldt mogelijk dat Siri voortaan geïntegreerd is met Apple Music, waardoor gebruikers muziek kunnen zoeken via de digitale assistent. Maar ook dat is onzeker: deze informatie wordt gebaseerd op de info die afkomstig is uit de bèta-periode.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.