Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Trailer van Game of Thrones geeft niets prijs

Geschreven door
Geplaatst op4 december 2015, 11:10 CategorieStreamingdiensten

HBO heeft de eerste trailer vrijgegeven van het zesde seizoen van de hitserie Game of Thrones, die exclusief bij HBO te zien is. In de trailer zien we eigenlijk alleen maar beelden van voorgaande afleveringen, dus is er een hoop spoilergehalte wanneer je nog niet bij bent.

Game of Thrones stapt af van de boeken

Mocht je al helemaal bij zijn met Game of Thrones en je je al weken afvragen wat er nu precies gebeurd is met Jon Snow, dan kunnen we je daar nog steeds niet bij helpen. Want ook de eerste trailer van het zesde seizoen van Game of Thrones geeft niets prijs over het lot van Snow en laat ook helemaal niets zien dat ook maar iets te maken heeft met alle verhaallijnen die zijn gestart in de serie. Wel horen we Bran Stark aan het einde zeggen dat we ‘geen idee hebben wat er staat te gebeuren’. Refereert-ie nou naar de kijker?

Mocht je toch een idee hebben van wat er kán gebeuren in het zesde seizoen (of later), dan kunnen we je deze YouTube-video aanraden die een belangrijke theorie over Snow behandelt. Let wel: bekijk de video op eigen risico, aangezien er spoilers behandeld kunnen worden (wanneer de theorie klopt) en er wat dieper op de boeken wordt ingegaan (materiaal dat nog niet in de serie voorbij gekomen is). Eerder maakte HBO al bekend dat het zesde seizoen van Game of Thrones in april wordt uitgebracht op de streamingdienst.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.