Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Spotify brengt Rdio-importhulp uit

Geschreven door
Geplaatst op15 december 2015, 20:06 CategorieStreamingdiensten

Nu de muziekstreamingdienst Rdio ophoudt te bestaan, betekent dat niet meteen dat je je opgebouwde muziekcollectie kwijt bent. De streamingdienst heeft vanavond een exporthulp uitgebracht, waar concurrent Spotify direct op gereageerd heeft met een importhulp.

Zo zet je je afspeellijsten over van Rdio naar Spotify

De muziekstreamingdienst Rdio houdt op te bestaan en gaat op in concurrent Pandora, die hier in Nederland helaas (nog) niet actief is. Rdio was best populair in Nederland, dus is het voor al die mensen lastig om te bedenken dat ze hun opgebouwde muziekcollectie aan afspeellijsten kwijtraken door deze overgang. Gelukkig heeft Rdio vanavond een exporthulp vrijgegeven. Die exporter vind je via deze link en helpt je al je afspeellijsten van de muziekstreamingdienst op te slaan, zodat je ze eventueel elders weer kunt uploaden.

Zoals bijvoorbeeld bij… Spotify. De grootste (en mogelijk ook de meest bekritiseerde) muziekstreamingdienst van dit moment heeft namelijk direct gereageerd met een importhulp. Wanneer je je afspeellijst hebt geëxporteerd vanuit Rdio, dan kun je direct deze site van Spotify bezoeken om de lijst te importeren, zodat je verder kunt gaan met het uitbouwen van je muziekcollectie in de vorm van afspeellijsten. Mocht je dus nog twijfelen over de muziekstreamingdienst die je nu wil gaan gebruiken, dan kan Spotify die keuze vergemakkelijken.

  • Delen:

Reacties

  1. ALBERT
    17 december, 2015 om 14:37

    vraag vervalt.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.