Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony test bèta PlayStation Now in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op16 december 2015, 15:57 CategorieGaming

Sony heeft in een tweet laten weten dat de bèta van de gamestreamingdienst PlayStation Now nu van start is gegaan in de Benelux. Je kunt je aanmelden voor die bèta via een speciale website. Wanneer de periode ingaat, is helaas niet bekendgemaakt.

Probeer PlayStation Now uit in bèta

Sony heeft op Twitter laten weten dat het voor gamers in de Benelux mogelijk is om deel te nemen aan de bèta van PlayStation Now. PlayStation Now is een gamestreamingdienst van Sony, waar gebruikers met een PlayStation 4 of een geselecteerd aantal televisies toegang krijgen tot honderden PlayStation 3-spellen, voor een vast bedrag per maand. Wat de kosten in Nederland zullen zijn is niet bekend, maar in Noord-Amerika betaal je voor een maand 19,99 dollar en voor een compleet jaar 99,99 dollar, wat dus veel goedkoper is.

Om deel te nemen aan te bèta dien je je via deze website aan te melden. Helaas wordt er op de website niet aangegeven wanneer de bèta van start gaat, maar die informatie krijg je als deelnemer gauw genoeg, lijkt ons. Je moet je PlayStation Nework-naam doorgeven, aangeven of je het eens bent met de bèta-overeenkomst, vanuit welk land je zal gaan streamen en vanuit welk gedeelte van dat land. Verder is ook nog niet bekend we in Nederland dezelfde toegang krijgen als in de Verenigde Staten, maar hopelijk krijgen we daar snel antwoord op.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.