Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sonos start met Apple Music-bèta in eigen muziekapps

Geschreven door
Geplaatst op15 december 2015, 16:34 CategorieStreamingdiensten

Speakermaker Sonos heeft laten weten dat de mensen die zich hebben aangemeld voor de Apple Music-bèta daar nu mee kunnen beginnen. Sonos is namelijk begonnen met het uitrollen van die ondersteuning, die de komende weken meerdere mensen zal bereiken.

Sonos en Apple Music: het begin, in bètavorm

Sonos is voornemens om begin volgend jaar officieel de ondersteuning voor de muziekstreamingdienst Apple Music te gaan introduceren in zijn eigen applicaties, die verkrijgbaar zijn Android en iOS. Maar voorlopig wil het bedrijf achter de populaire draadloze speakers eerst de software testen in een publieke bèta, met de mensen die zich daarvoor hebben aangemeld. In deze bètaperiode, waar later meer mensen aan worden toegevoegd, wil Sonos alle hobbels binnen de software wegstrijken en kijken of er nog iets aan de ervaring kan worden verbeterd.

Mocht je straks van plan zijn om Apple Music binnen de Sonos-app op je Android- of iOS-apparaat te gaan gebruiken, dan is het goed om alvast te weten dat de ervaring nu al op gelijke hoogte staat met wat je van Apple Music gewend bent, maar dan verweven met de Sonos-interface. De indeling die je bovenaan de app vindt bij Apple Music, is als volgt: For You, New, Radio en My Music. Verder heb je toegang tot dezelfde diensten die Apple Music binnen zijn eigen app aanbiedt. Wanneer de integratie officieel gelanceerd wordt, is helaas niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.