Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Softwarepiraten kraken 4K-beveiliging Netflix

Geschreven door
Geplaatst op1 december 2015, 9:17 CategorieFilms

Softwarepiraten hebben een manier gevonden om 4K-films en -series van Netflix en Amazon in die kwaliteit te downloaded, en gratis online te zetten. Waar 4K-content op de torrentsites voorheen zeldzaam was, is het nu steeds gangbaarder aan het worden.

Torrentfreak

Torrentfreak heeft een van de softwarepiraten gesproken die deze 4K-content, die exclusief door Netflix en Amazon wordt gebracht, illegaal op internet zet op bekende torrentsites als The Pirate Bay en Kickasstorrent. Hoe de softwarepiraten het doen, houden ze wijselijk voor zich. Het enige dat de softwarepiraat aan Torrentfreak kwijt wil, is dat er onlangs een gat is gevonden in de beveiliging.

4K-rips

Tot dusver waren alleen wat 4K-pornofilms op de torrentsites te vinden, maar inmiddels geldt dat vrijwel alle 4K-content in hoog tempo als illegale download wordt aangeboden. “Veel groepen zijn begonnen om 4K-rips online te zetten en het werkt allemaal perfect. Ik denk dat 4K-releases snel populair zullen worden”, zegt de softwarepiraat tegen Torrentfreak. Onder de nieuwe releases van de piraten bevinden zich Amazon-films en series als The man in the High Castle, Edge, Good Girls Revolt, Highston, One Mississippi en Patriot.

Handjevol televisies

De meeste mensen zullen overigens weinig hebben aan deze films en series van zeer hoge beeldkwaliteit. De 4K-resolutie is nog maar in een handjevol televisies te vinden, en die zijn niet al te goedkoop.

  • Delen:

Reacties

  1. Frans
    21 december, 2017 om 23:05

    Was op vakantie in Brazilië daar staat alles op internet ilegaal letelijk alles heb ik bij vrienden daar gezien films en muziek software en daar doen ze er niks tegen. Iedereen download daar gewoon kopen niks meer daar.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.