Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Philips 65PUS8601 en 55PUS8601 te bestellen in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op14 december 2015, 13:58 CategorieLcd en led tv's

Vorige maand verscheen de eerste tv uit de 2015 herfst line-up van Philips in Nederland en vanaf deze week kunnen weer wat modellen besteld worden. TP Vision introduceert de 55PUS8601 en 65PUS8601 in Nederland. Beide modellen komen met Ambilight aan vier zijden, Android TV-software, de hoge 4K Ultra HD-resolutie en een geavanceerd audiosysteem.

De Philips 8601-serie is qua specificaties iets geavanceerder dan de 8901-serie maar krijgt de standaard Ambilight-verlichting aan vier zijden. Daarbij komen de tv’s met een uniek audiosysteem waarbij de dunne speakers aan de zijkanten afgenomen kunnen worden en op een eigen standaard kunnen worden geplaatst. Het 18-luidsprekersysteem met 16 micro-drivers en twee ingebouwde Neodymium-subwoofers levert een totaalvermogen van 50W.

Philips-8601-serie

De micro-drivers zijn gemonteerd in twee naadloze, gepolijste donkerchromen luidsprekers, die langs de linker- en rechterzijde van het toestel zijn gemonteerd, maar ook losgekoppeld kunnen worden, zodat ze verder uit elkaar kunnen worden geplaatst, desgewenst op een optionele voet. Het resultaat is een set met een eigen draadloos geluidssysteem.

Een overzicht van alle specificaties en kenmerken vind je in de Philips 2015 lcd led tv line-up (herfst). De Philips 55PUS8601 krijgt een adviesprijs van 2.499 euro mee, de 65PUS8601 gaat 3.499 euro kosten.

 • Delen:

Reacties

 1. Kawing
  23 februari, 2016 om 21:59

  Hoi Martijn.
  Ik heb de 55pus8601 gekregen als ten vervanging voor mijn vorige toestel de 55plf8008 omdat die dode pixels op de paneel zaten. Via TP Vision door een hoge medewerker.
  Was blij dat hij dat kon regelen voor mij en kreeg half jaar garantie op dat
  Nieuwe toestel de 55pus8601.
  Maar na twee dagen heb ik gemerkt dat er op de paneel in het midden vier verticale banding zaten dus vooral bij voetbal zie ik ze zitten (erg vervelend). En daarnaast heb de toestel ook last van dat de geluid ineens weg val (in een week tijd 6x)
  Moest de tv uit en aan doen om weer geluid te krijgen.
  En dat heb ik aan TP vision ook gemeld.
  En kreeg als reactie terug (dat hij aan de specialist had gevraagd over de verticale banding. En als antwoord dat de meeste toestellen ook hebben! En beter dan dat kunnen ze mij niet helpen).
  Verticale banding en weg vallen van geluid is volgens mij een defecte toestel! Hij is nog geen twee weken oud!
  Mijn vraag is zijn TP Vision niet verplicht om mij een nieuwe goed functionerende toestel opnieuw te leveren?

  Graag uw reactie.

  Mvg kawing

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.