Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Patent laat mogelijk nieuwe Nintendo-controller zien

Geschreven door
Geplaatst op11 december 2015, 11:07 CategorieGaming

Er is een patent opgedoken waarop we mogelijk de eerste glimp krijgen van de nieuwe Nintendo-controller voor de aankomende console. En het lijkt erop dat Nintendo wederom een trucje gaat uithalen met die controller. Als dat maar goed gaat…

Is dit de nieuwe Nintendo-controller?

Het lijkt erop dat Nintendo wederom in een valkuil gaat vallen, kijkende naar een patent dat is opgedoken waarop we mogelijk (een glimp van) de nieuwe Nintendo-controller zien. In het 42 pagina tellende document wordt de naam Nintendo niet expliciet genoemd, maar de namen die er in te vinden zijn, zijn van personen die bij Nintendo werken of al eerder patenten hebben aangevraagd namens Nintendo. Zo duikt de naam Masato Kuwahara, de man achter de GameBoy Camera, GameBoy Printer, Nintendo DSi en Nintendo DSi XL.

Opvallend aan dit design is dat de controller een scherm aan de voorkant heeft zitten, met daarin enkele gaten die mogelijk bedoeld zijn voor knoppen en / of analoge knuppels. De Wii U GamePad heeft een soortgelijk design, met de knoppen naast het scherm, en smartphones en tablet delen ook elementen van dit design, door virtuele knoppen over de actie te plaatsen. Mogelijk is het een soort combinatie daarvan: met fysieke knoppen in een klein scherm. Uiteraard heeft Nintendo niet gereageerd op deze geruchten, aangezien het bedrijf dat nooit doet.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.