Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Muziekstreamingdienst Napster komt naar Wii U

Geschreven door
Geplaatst op16 december 2015, 13:43 CategorieStreamingdiensten

Nintendo en Napster hebben bekendgemaakt dat de muziekstreamingdienst Napster op 17 december naar de Wii U-spelcomputer komt. Deze muziekstreamingdienst biedt momenteel toegang tot 34 miljoen verschillende nummers.

Napster verschijnt op Wii U

Nintendo en Napster maken vandaag bekend dat ze samenwerken om Napster, de wereldberoemde streamingmuziekdienst, toegankelijk te maken op Nintendo’s Wii U-systeem. Hiervoor komt op 17 december een gratis downloadbare toepassing beschikbaar voor alle Europese Wii U-bezitters. Napster biedt toegang tot 34 miljoen nummers. Wii U-bezitters met een Napster Unlimited-abonnement krijgen via hun Wii U-systeem toegang tot de volledige Napster-dienst en kunnen natuurlijk gebruikmaken van de Wii U Game Pad.

Met het touchscreen kun je gemakkelijk zoeken naar nummers, albums of artiesten, of bladeren op basis van genre, de populairste albums, nummers en artiesten. Zo kunnen liefhebbers steeds nieuwe muziek ontdekken en van de nieuwste releases genieten. Het touchscreen van de Wii U GamePad kan ook worden gebruikt om toegang te krijgen tot honderden door beheerders gekozen radiostations die muziek draaien op basis van genre, artiest, thema of stemming, en afspeellijsten die zijn samengesteld door Napsters muziekexperts.

Wii U-bezitters hebben ook toegang tot hun eigen bibliotheek met favoriete nummers en afspeellijsten die ze maakten in de Napster-app voor smartphones en tablets, of via de webdienst van Napster. Voor toegang tot Napster kunnen Wii U-bezitters de gratis toepassing downloaden in de Nintendo eShop, waarna abonnees van Napster Unlimited meteen met luisteren kunnen beginnen. Wii U-bezitters die nog geen lid zijn van Napster kunnen zich aanmelden voor een gratis proefperiode van dertig dagen op de Napster-website.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.