Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Muziek van The Beatles komt donderdag naar muziekstreamingdiensten

Geschreven door
Geplaatst op23 december 2015, 9:36 CategorieStreamingdiensten

Volgens bronnen die bekend zijn met de plannen komt de muziek van The Beatles aanstaande donderdag dan toch echt uit op muziekstreamingdiensten. Het zou in elk geval gaan om Spotify, Apple Music en Google Play Music.

Gerucht: The Beatles komt donderdag naar streamingdiensten

Update 23-12-2014 om 12:23: Zowel Deezer als Spotify hebben aan Homecinema Magazine laten weten dat het gerucht klopt: The Beatles komt om 00:01 op donderdag 24 december online te staan in de streamcatalogus van de diensten. Via YouTube heeft de band laten weten dat Apple Music, Google Play, Microsoft Groove, Napster, Rhapsody, Amazon Prime Music, Slacker Radio en Tidal ook niet overgeslagen worden.

Origineel bericht: Eén van de grootste bands aller tijde, The Beatles, heeft zijn muziek nog niet beschikbaar gesteld voor de huidige muziekstreamingdiensten, maar daar komt aanstaande donderdag, de dag voor kerst, wellicht verandering in. Volgens de mensen die bekend zijn met de plannen, zal de muziek van The Beatles namelijk vanaf aanstaande donderdag te beluisteren zijn via alle grote muziekstreamingdiensten, waaronder Spotify, Apple Music en Google Play Music. Waarschijnlijk verschijnt de muziek ook op Deezer en Groove Music.

Dit gerucht bestaat al een tijdje, maar wordt met de dag hardnekkiger. Eerder kwam namelijk al naar buiten dat de muziek van The Beatles op kerstavond naar muziekstreamingdiensten zou komen, maar toen werd nog niet aangegeven welke. Nu worden in elke geval Spotify, Apple Music en Google Play Music bij naam genoemd. Daarnaast is naar buiten gekomen dat de muziek van de band ook beschikbaar is voor iedereen die niet voor zijn muziekstreamingdienst betaald, in tegenstelling tot muziek van bijvoorbeeld Adele en Taylor Swift.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.