Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Multiroom-audio nu beschikbaar voor Chromecast Audio

Geschreven door
Geplaatst op11 december 2015, 9:13 CategorieMediaspelers

Google heeft bekendgemaakt dat de Chromecast Audio vanaf nu ook ondersteuning aanbiedt voor multiroom-audio en betere kwaliteit muziek. De zoekmachinegigant geeft tevens aan dat je zo veel Audio’s kunt toevoegen als je zelf wil.

Chromecast Audio ondersteunt multiroom-audio

Google heeft laten weten dat Chromecast Audio, de Chromecast-dongle voor je offline speakers, vanaf nu ook ondersteuning aanbiedt voor multiroom-audio. Wanneer je nu meerdere Audio’s hebt en die allemaal met elkaar verbindt via hetzelfde netwerk, dan kun je overal in huis naar je muziek luisteren. Deze functie werd enkele weken geleden al aangekondigd door Google en is vanaf nu dus eindelijk beschikbaar. Daarnaast geeft Google aan dat gebruikers ook zo veel Audio-modellen kunnen toevoegen als ze zelf willen.

Bovendien is het mogelijk om ook een apart groepje van Chromecast Audio-apparaten te maken, die je vervolgens in de app kunt beheren. De update voor de Audio zorgt er ook voor dat er nu ondersteuning is voor 96KHz/24-bit lossless audio en dat is natuurlijk belangrijk voor alle audiofielen en andere mensen die van kraakheldere muziek houden. De nieuwe opties zijn allemaal vertegenwoordigd in de officiële applicatie van Chromecast. Je kunt de app hieronder downloaden. Android-eigenaars kunnen ook terugvallen op APK Mirror.

  • Chromecast

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.