Marantz kondigt compacte HD-AMP1 versterker aan

15 december 2015 1 Minuut 0 Reacties
Marantz-HD-AMP1

Marantz kondigt vandaag de HD-AMP1 aan: een compacte versterker met klassieke looks en geavanceerde audiotechnologie. Deze versterker levert 2 x 70 Watt via een speciaal schakelend versterkercircuit, en ondersteunt audiobestanden met hoge resolutie. De HD-AMP1 is een nieuwe toevoeging aan de vernieuwde MusicLink-serie.

Marantz HD-AMP1

Bij de MusicLink productserie, die voor het eerst in 1990 werd gelanceerd, lag de focus op het herleven van de essentie van muziek met compacte, zeldzame designercomponenten. Het doel is simpel: de luisteraar laten genieten van alle emotie en muzikale details van het originele studiogeluid in combinatie met een elegante en luxueuze uitstraling.

De Marantz HD-AMP1 levert 2 x 70 Watt bij 4 ohm en verwerkt veeleisende delen in de muziek met gemak dankzij een stabiele voeding en de eigen Current Feedback-technologie van Marantz. De dubbele kristalklok en een gescheiden post-DAC-filter met de eigen HDAM-voorversterkermodules moeten standaardgeluid net zo laten klinken als audio met hoge resolutie. De hoogwaardige SABRE D/A-omzetter met hoog vermogen en 32bits-verwerking bij een snelheid van 384 kHz geeft moet de kleinste details moeiteloos weergeven. Ook is de HD-AMP1 voorzien van het digitale muziekfilter Marantz Musical Digital Filtering (MMDF). De nieuwe oplossing en is speciaal aangepast aan het hardwareontwerp van de HD-AMP1. Twee selecteerbare digitale filterkarakteristieken bieden voor elk wat wils. Beide verwerken het digitale audiosignaal met uiterste zorg tot in de kleinste details, waardoor nieuwe mediabestanden met de hoogste resolutie worden weergegeven.

Reacties (0)