Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Marantz komt met DTS:X firmware-update voor SR7010 en SR6010 receivers

Geschreven door
Geplaatst op17 december 2015, 16:01 CategorieReceivers

Marantz heeft aangekondigd kosteloos een DTS:X-update aan te bieden voor vier netwerk-AV-componenten uit zijn productlijn van thuisbioscopen van dit jaar. De SR7010 en SR6010 AV-receivers alsmede de AV8802A (AV8802) en de AV7702mkII voorversterkers kunnen worden geüpgraded met volledige DTS:X-functionaliteit, waardoor een DTS:X-opstelling met 9.2 of zelfs 11.2 kanalen en Audyssey-equalisatie mogelijk is.

DTS:X biedt een nieuwe ervaring in thuisbioscopen door de beweging van geluid zo vloeiend mogelijk weer te geven, zodat de soundstage rijker klinkt. Met DTS:X-technologie kan het geluid worden aangepast aan de luidsprekeropstelling die het best past bij de specifieke ruimte door de geluidsobjecten vloeiend naar en door specifieke locaties binnen de kijkomgeving te verspreiden – voor, achter, boven en naast het publiek – waardoor geluidsontwerpers de vrijheid hebben de geluidselementen precies op de juiste plek te positioneren.

De firmware-update voor de AV8802(A) is beschikbaar vanaf 4 februari. Voor de overige drie modellen wordt deze geleverd vanaf 3 maart. Als de AV-componenten verbonden zijn met internet, geven ze een updatewaarschuwing zodra de firmware beschikbaar is. De definitieve data zijn tot de definitieve lancering onder voorbehoud. Als een gebruiker de functie “Automatic Update” op zijn of haar AVR heeft uitgeschakeld, moet hij of zij de beschikbaarheidsdata handmatig checken. Op www.marantz.nl/dtsx vind je uitgebreide instructies. Aanvullende updates voor de bestaande DTS:X-geschikte modellen volgen later in 2016.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.